Loading...

Healthcare

Informeer je patiënten en stel ze gerust

Je bezoekers, medewerkers en patiënten op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier informeren is cruciaal in een zorgomgeving. SCOOPS kan je hierbij helpen. Plaats een beeldscherm in de wachtzaal en voorzie informatie over de spreekuren en wachttijden. Stel bezoekers gerust en voorzie afleiding tijdens het wachten.

In samenwerking met het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid werd ook een widget ontwikkeld die betrouwbaar gezondheidsnieuws vertoont op de schermen in jouw wachtzaal.

Widget Agentschap Gezondheid en Wetenschap
Widget Agentschap Gezondheid en Wetenschap

Met SCOOPS verbind je gemakkelijk al je beeldschermen om een uniforme boodschap uit te dragen. Jij bepaalt wat weergegeven wordt en wanneer. Geef tips over gezondheid en eetgewoonten mee of informeer de patiënten over het verlof van één van de artsen.

Laad eenvoudig foto’s, video’s, menu’s en berichten op en bepaal zelf wanneer ze afgespeeld worden. Snel, eenvoudig en vanop afstand de vertoonde inhoud wijzigen, dat is SCOOPS.

Met een abonnement heb jij de touwtjes in handen. Je geniet bovendien van een betrouwbaar en flexibel systeem zonder grote investering of complexe installatie.

Healthcare

Meer weten over Scoops?

Contacteer ons