Loading...

Corporate

Communiceer eenvoudig met je medewerkers en klanten

Je medewerkers op een professionele manier informeren maar het toch aantrekkelijk maken? Klanten digitaal welkom heten in jouw bedrijfsomgeving? Eén oplossing: SCOOPS.

Met SCOOPS verbind je gemakkelijk al je beeldschermen om een uniforme boodschap uit te dragen.
Jij bepaalt wat weergegeven wordt en wanneer: welkomstberichten voor de klanten, vergaderingen, foto’s van de teamactiviteiten of het menu in de cafetaria.

Creëer een intern kanaal om gericht te communiceren, verhoog de betrokkenheid van jouw medewerkers tot de organisatie en etaleer met trots je huisstijl!

Medewerkers worden vandaag de dag vaak overstelpt met informatie via allerlei verschillende media. Plaats daarom jouw beeldschermen op een strategische plaats. Denk maar aan een cafetaria, een drankautomaat of in de productieomgeving.

Laad eenvoudig foto’s, video’s, menu’s en berichten op en bepaal zelf wanneer ze afgespeeld worden.
Snel, eenvoudig en vanop afstand de vertoonde inhoud wijzigen, dat is SCOOPS. Communiceren met je medewerkers en klanten was nog nooit zo eenvoudig.

Met een abonnement heb jij de touwtjes in handen. Je geniet bovendien van een betrouwbaar en flexibel systeem zonder grote investering of complexe installatie.

Meeting

Meer weten over Scoops?

Contacteer ons